LajmeSporti

Në Ulqin të Malit të Zi u mbajt Turneu i 17-të ndërkombëtar i karatesë “Ulqini Open 2019”.

Më datë 14.04.2019 në Ulqin të Malit të Zi u mbajt Turneu i 17-të ndërkombëtar i karatesë “Ulqini Open 2019”. Në këtë turne pjesë marrës më shumë se 979 Karateist nga Mali i Zi, Kosova, Maqedonia, Shqipëria, Kroacia, dhe Presheva .

Klubin e karatesë ” Lion” e përfaqësuan : 13 garues në Kata dhe Lufta dhe Ekipore Lufta Kadet.

1. Azra Zairi Pionere Kata Medalje e bronzë në Lufta -40 kg Medalje.
2. Leona Sulejmani Pionere e re Lufta-40 kg medalje bronzë.

3. Bardha Hyseni Kadete Kata Medalje e bronzë në ekipore Lufta kadete Medalje bronzë .

4. Ekipore Lufta Kadet 14/15
1. Andi Rexhepi
2. Engjëll Veliu
3. Enes Jakupi
4. Bleon Shabani
Medalje të bronzë

Gjithsejt medalje të fituara 9 të bronzëta.

Faliminderojm për organizimin Turneu nderkombetare “Ulqini Open” dhe për mikpritjën që bërët Preshevës jemi Mirnjohës gjithmon.