Lajme

Në Preshevë reshje të mëdha shiu, nga uji në disa shtëpi, shkaktohen dëme materiale

Pas stuhisë dhe reshjeve të madhaja të shiut në Preshevë në teren kanë dalur ndërmarrja publike “NP Moravica” si dhe anëtarët e Shtabit për situata të jashtëzakonshme për të parë nga afër dëmet që janë shkaktuar nga shiu i rrëmbyeshëm.

Sipas vlerësimeve të para shiu i dendur të cilit ju bashkua edhe një stuhi në komunën e Preshevëd ka shkaktuar vërshime në 8 shtëpi.

Situata po përcillet nga ekipet e ndërrmasjes “NP Moravica” dhe Shtabit të cilët së bashku me zjarrfikësit janë duke u përpjekur që ta largojnë ujin me pompa që tashmë në këto shtëpi ka shkaktuar dëme materiale të kosiderushme.