Të fundit

Në Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë dalje tejet e ulët për zgjedhjet parlamentare

Zgjedhjet 2022: SERBIA VOTON

Deri në ora 19:00 sipas CESID/IPSOS dalja në zgjedhje në tërë Serbinë është rreth 55%.

Tollovi të mëdha në vendvotime në qendrat e mëdha.

Në Bujanoc, Preshevë dhe Medvegjë dalje ka qenë tejet e ulët deri në ora 19:00 ashtu edhe siç kemi raportuar gjatë tërë ditës

Nëse nuk ka radhë para qendrave të votimit, ato mbyllen në ora 20:00.