Të fundit

Në amfieteatrin e Preshevës promovohet libri „ Zëri i heshtjes sime“

Në amfiteatrin e Preshevës, nën organizimin e Bibliotekës „Mehmet Jusufi“, autori, Skender Halimi, ka promovuar librin „Zëri i heshtjes sime“.

Libri përmbanë mbi 200 poezi nga koleksioni i shumtë i Halimit, shkruan FOLonline.

Përveç poezisë, Skender Halimi, është edhe këngautor si dhe instrumentalist i disa veglave muzikore.

Për një kohë të gjatë ka qenë redaktor i muzikës pranë Radio Presheva.