LajmeTë fundit

Nderron jete djali i kryetarit te Kuvendit Komunal Sami Salihut

Levizja per Reforma ka bere te ditur lajmin e hidhur per humbjen e madhe te djalit te kryetarit te LR Sami Salihut dhe njeherit kryetar i Kuvendit Komunal te Komunes se Presheves.

Redaksia e portalit Ministria e Lajmeve, shpreh ngushllimet më të sinqerta kryetarit Sami Salihu dhe familjareve te tij.

Ky eshte mesazhi ngushllues i Levizjes per Reforma per vdekjen e djalit te kryetarit Salihu:

I nderuar Kryetar Sami Salihu,
E nderuar familje Salihu,
Të nderuar miq dhe dashamirë

Me dhimbje të thellë e morëm lajmin për ndarjen nga jeta të NUR-it, djalit të Kryetarit të Lëvizjes për Reforma dhe Kuvendit Komunal Sami Salihut.

Për humbjen e madhe të NUR-it të vogël, kryesia e Lëvizjes pë Reforma i shpreh ngushëllimet më të sinqerta Kryetarit Sami Salihu, familjes Salihu, dhe gjithë miqve e dashamirëve të tyre.
Allahu xh.sh. ua shtoft gajretin.

Nga kryesia e Lëvizjes për Reforma