Lajme

Ndalohen dy shtetas të Maqedonisë së Veriut, tentuat në hynë ilegalisht në Kosovë

Dy shtetas të Maqedonisë së Veriut janë hasur nga policia në Han të Elezit, duke kaluar kufirin në mënyrë ilegale.

Sipas raportit të policisë njëri nga të arrestuarit ishte i moshës së mitur.

Në lidhje me rastin është konsultuar prokurori i cili ka rekomanduar që pas intervistimit i dyshuari shtetas i Maqedonisë së Veriut të dëbohet.

Ndërsa i dyshuari i mitur t’iu dorëzohet prindit të tij, dhe rasti të procedohet në procedurë të rregullt.