Lajme

Nagip Tashi,perfaqesues i “kultures Preshevare”

Keshilli Kombetar Shqiptar,ne faqen e saj zyrtare,publikon lajmin,se Kryetari saj z.Ragmi Mustafa eshte takuar me drejtorin e Teatrit te Qytetit te Prishtines “Dodona” z.Visar Kusha.
Nisme e mirepritur dhe e domosdoshme per zhvillimin e kultures e artit ne rajonin tone,por ajo qe vihet ne pah,eshte pjesmarrja ne keto takime edhe e z.Nagip Tashi,rrjedhimisht aktivist ne aktivitete kulturore,njeherit edhe perfaqesues i Kryetarit te Komunes se Bujanocit z.Shaip Kamberi.
Perzgjedhjen e stafit te tij profesional e autodidakt,z.Kamberi si Kryetar i Komunes se Bujanocit edhe munde ta perzgjedh,por se cila eshte arsyeja qe Keshilli Kombetar Shqiptar perfaqeson kulturen e artin e Preshevar me perfaqesues te kabinetit Mustafa,kjo eshte e pa njohur,sidomos kur dihet fakti qe Keshilli Kombetar Shqiptat,tashme ka konsiliduar rradhet e saj,dhe drejtues i Komisionit per Kulture eshte,shkrimtari z.Billall Maliqi,mbase jo edhe aq aktiv,per te drejtuar at komision.