Të fundit

Nagip Arifi sot realizoi takime me delagacione e dhe zyrtarë të lartë në zyren e tij

Kryetari i komunës së Bujanocit, Nagip Arifi gjatë ditës së sotme realizoi një sërë takimesh në zyren e tij me zyrtarë të lartë, përcjell Ministria e Lajmeve.

I pari i komunës takimin e nisi me Komesarin e Lartë për Pakica Nacionale me seli në Hagë.

Pastaj në vazhdën e takimeve me delegacione ndërkombëtare, mirëpriti edhe ambasadorin e BE-së z. Emanuele Giaufret.

Poashtu Arifi sot priti në takim edhe ambasadorin e Polonisë në Beograd, Rafal Perl.