Të fundit

Mustafa: Një takim i mbarë e i frytshëm me rininë e PDSH-së

Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare Ragmi Mustafa ka zhvilluar një takim me të rinjët e subjektit që drejton, përcjell Ministria Lajmeve.

Mustafa takimin e cilësoi të frytshëm, të nevojshëm si dhe ka vlerësuar së të rinjtë e PDSH’s janë të gatshëm për sfida të reja politike lokale në vend.

Postimi i plotë :

Një takim i mbarë e i frytshëm me rininë e PDSH-së. Në kohën e periudhës së rëndë pas COVID-19, por edhe në situata skandaloze dramatike në Preshevë të shkaktuara nga një pushtet lokal fund e krye sharllatan! Të rinjtë e PDSH- së shumë të gatshëm për sfida të reja e me fitore të sigurtë e shumë bindëse. RM