Lajme

Mustafa: Në emrin tim dhe PDSH’S ju uroj shëndet, mirëqenie dhe agjërim të lehtë në muajin e Ramazanit

Kreu i PDSH’s Ragmi Mustafa përmes një postimi në profilin e tij zyrtar në Facebook, ka uruar gjithë besimtarët e fesë islame muajin e shejtë të Ramazanit.

Mesazhi i plotë i Mustafës :

Të nderuar besimtarë të besimit islam,

Uroj që agjërimi, lutjet dhe të gjitha ibadetet tuaja gjatë muajit të Ramazanit të jenë të pranuara.
Edhe këtë vit, ashtu si edhe për vitet në vijim, urojmë që muaji i madhërishëm i Ramazanit të gjejë familjet tona në harmoni, mirëqenie, lumturi dhe përplot dashuri.
Uroj që të gjithë të jemi të bashkuar duke u ndihmuar skamnorëve dhe nevojtarëve.

Më lejoni që në emrin tim personal dhe në emër të Partisë Demokratike Shqiptare t’ju uroj shëndet, mirëqenie dhe agjërim të lehtë në muajin e Ramazanit.

Me respekt,
Dr.Sc.Ragmi Mustafa, Kryetar i Partisë Demokratike Shqiptare.