Lajme

Molliqaj: Vetëvendosje do të turpërohet për keqpërdorimin e “Rastit Dehari”

Sekretari i Përgjithshëm i PSD-së, Dardan Molliqaj, ka thënë se do të turpërohen ata që e kanë keqpërdorur rastin e Astrit Deharit.

Sipas tij, rasti i Deharit nuk është përmendur për një kohë të gjatë dhe tashmë po përmendet vetëm për fushatë.

Molliqaj ka thënë se ka kërkuar në vazhdimësi që çështja e tij të adresohet duke shtuar se janë duke pritur përgjigje nga Instituti zviceran.

“Çështja është tek instituti zviceran. Ai institut ka bërë më shumë se një vit që e ka mbajtur rastin dhe po presim përgjigje nga ai. Ky institut është kërkuar nga familja Dehari dhe është mbështetur nga kryeministri i atëhershëm Ramush Haradinaj”, ka thënë ai.