Kryesore

Ministrja Nagavci nesër viziton Preshevën

Agjenda e minstres Nagavci gjatë vizitës njëditore në Preshevë ditën e nesërme (23.01.2023j

Me ftese të “Drejtoria per Inkluzion” ministrja e Arsimit, shkences dhe teknologjise e Qeverisë së Kosovës, Arberie Nagavci do të vizitoj hapsirat e organizatës “‘OJQ Drejtoria per Inkluizon” dhe do të marrë pjesë në hapjen solemne të projektit Drejt Inkluzionit në praktikat arsimore.
Pastaj nga aty ministrja do të vizitoj Entin parashkollore “8Marsi” në Preshevë, ku do të bej shpërndarjen e librave për fëmijët parashkollor që i ka financaur Qeveria e Kosovës që fëmijët do të perfitojnë falas.

Nga aty znj.Nagavci do të jetë e pranishme edhe në promovimin e librit të autorës vendase dhe do të shikohen mundësit për vizitë të shkurt në shkollën fshatit Miratoc. Portali ynë këto informcione i ka siguruar nga Shkelzen Limani kordiantor i “OJQ Drejtoria për Inkluzion” dhe Shuajb Rashiti pergjegjëss protokolli.