Të fundit

Ministri Liburn Aliu, nesër vizitë zyrtare në Luginë të Preshevës

Ministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës Liburn Aliu nesër vizitë zyrtare në Luginë të Preshevës, raporton Ministria e Lajmeve.

Ministri Aliu nesër do të takohet me udhëheqësit e komunave të Bujanocit dhe Preshevës, ndërsa të shtunën do ta vizitoj familjen e Arben Xheladinit në Tërnocin e Madh

Redaksia e Ministria e Lajmeve nesër do ta publikoj agjendën e plotë të Ministrit Aliu.