Sporti

Messi: Për sa kohë ka një shans, një fije shprese, ne lutemi për Salan

Ylli i madh argjentinas, Lionel Messi është bashkuar me korin në rritje të zërave që kërkojnë vazhdimin e kërkimeve për sulmuesin e zhdukur, Emiliano Sala.

Misioni i shpëtimit deklaroi të premten se do të ndal kërkimet pas tri ditësh punë, me sulmuesin e Cardiff Cityt dhe pilotin që supozohet të jenë të vdekur.

Familja e lojtarit ka bërë thirrje që kërkimi të rifillojë, pasi ata ende besojnë në gjetjen e familjarit të tyre.