Maqedoni

Menduh Thaçi dënohet me tre vjet burgim

Kryetari i PDSH-së në Maqedoni, Menduh Thaçi është dënuar me tre vjet burgim.


Gjykata e ka gjetur atë fajtor në rastin e njohur si “Titanik 2” me akuzat për parregullsi në procesin e zgjedhjeve lokale në vitin 2013, shkruan Alsat M.

Në këtë rast tre vjet burg i janë shqiptuar edhe ish kreut të DSK-së, Shashko Mijallkov.

Kurse ish anëtarit të KSHZ-së Bedredin Ibraimi, i është shqiptuar masë burgimi me katër vjet e gjashtë muaj, ndërsa anëtarët Aneta Stefanovska, Vlatko Sajkovski dhe Sasho Scev i janë shqiptuar nga tre vjet burgim