Të fundit

Me 20 vota PËR aprovohet rendi i ditës për shkarkimin e Ardita Sinanit

Këshilltarët shumicë të legjislacionit të ri qeverisës aprovuan rendin e ditës për shkarkimin nga posti i kryetares së komunës Ardita Sinani. Përpos votave të këshilltarëve të APN- së dhe LR- së PRO votimit votoi edhe këshillltari i pavarur Hamdi Fejzullahu.