Të fundit

Të premtën nuk do të ketë rrymë në disa zona të Preshevës

Eletrodistribucioni njofton se të premtën më datë 10.12.2021 nuk do të ketë energji elektrike në disa zona të komunës Preshevës, rrepektivisht në pjesën e Karadakut të Preshevës, përcjell Ministria e Lajmeve.

Më poshtë mund ta lexoni njoftimin e plotë për cilat vendmbanime bëhet fjalë

Ilinc
Maxhere
Depcë
Kurbali dhe
Stanec