FutbollSporti

Më 12 qershor do të fillojë turniri tradicional “Musa Musahu 2019”

Qendra Sportive “Presheva” në Preshevë, njofton të gjithë dashamirët e lojës së futbollit, se turniri Tradicional në futboll të vogël “Musa Musahu” po fillon.

Paraqitja e ekipeve bëhet prej datës 03.06.2019 (e hënë) deri më 11.06.2019 (e martë) ora 14:00.

Ndërsa turneu zyrtarisht fillon më datë 12.06.2019 (e mërkurë).

Lojat zhvillohen me sistem eleminimi dhe me formacion 1+4, ekipet duhet ti dorëzojnë listat e lojtareve. Pagesa për ekip është 3,500.00 dinarë.

Ekipet duhet të luajnë sipas rregullave të futsallit (rregullat e QSP).

Mjetet e tubuara do të ndahen për vendet I, II dhe III në këtë mënyrë:
Vendi i 1: 55%
Vendi i 2: 30%
Vendi i 3: 15%