Të fundit

Mbi 300 emigrantë transeferohen nga Subotica në Preshevë

Forcat policore kanë kryer një operacion të gjerë për zhvendosjen e më shumë se 300 migrantëve të parregullt nga zona e qytetit të Suboticës për në Qendrën e pritjes në Preshevë, si dhe janë larguar edhe kampet ilegale të vendosura në territorin e qytetit e Suboticës.

Në Preshevë tani është rritur dukshëm numri i emigrantëve nga vendet e lindjes.