Të fundit

LR: Deklarata e sotme e PVD-së është hipokrizi, asgjë më shumë

Lëvizja për Reforma i ka reaguar Partisë për Veprim Demratik e cila në emër të listës së përbashkët “ Koalicioni i Shqiptarëve të Luginës” ftoi përseri APN-në dhe LR-në për t’iu bashkuar pa kushte në zgjedhjet parlamentare, trasnmeton Ministria e Lajmeve.

LR në reagim e saj veprimin e fundit të PVD-së e konsideron hipokrizi.

Reagimi i plotë :

Kjo deklarate PVD e sotme nuk eshte gje tjeter vecse nje justifikim i gjithe asaj qe kane bere deri me sot. Pasi perfunduan kalkulimet dhe vendosen sipas interesit te vet, kjo deklarate e re nuk rihap asgje ne te vertete. Rihapja do te ishte e vlevshme vetem ne rastin kur te gjitha palet do te ishin te barazisht te trajtuar ne bisedime dhe vendimarrja te behej sipas peshes e rolit te seciles cka jo vetem do ta ndryshonte konfigurimin e listes por edhe do te vendoste balanca te reja qe nuk ju leverdisin aspak ketyre tre partive. Ndaj me bindje themi qe kjo eshte hipokrizia e rradhes dhe asgje me shume.