Lajme

Lista Serbe aplikon për zgjedhjet në veri, pak orë para se të mbyllet afati

Lista Serbe është bërë partia e tretë pas PDK-së dhe VV-së, e cila ka aplikuar për t’u certifikuar për pjesëmarrje në zgjedhjet e jashtëzakonshme të 19 majit, në katër komunat veriore.

Ky aplikim ka ardhur pak orë para se të mbyllet afati për certifikim, për pjesëmarrje në këto zgjedhje.

Zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi, ka treguar për Koha.net se përveç PDK-së dhe VV-së, aplikimin për pjesëmarrje në këto zgjedhje e kanë pranuar edhe nga Lista Serbe.

“Së fundmi kemi pranuar edhe aplikimin e subjektit të tretë politik për t’u certifikuar për pjesëmarrje në zgjedhjet e jashtëzakonshme të 19 majit në katër komunat. Lista Serbe ka paraqitur aplikimin për zgjedhjet për kryetarë në këto komuna. Afati për aplikim të subjekteve politike që duan të certifikohen për pjesëmarrje në këto zgjedhje mbyllet sonte (18 prill) në orën 24:00”, ka thënë ai