Të fundit

Lirohen masat: Sot hapen parukeritë, sallonet e bukurisë, fitnes qendrat

Vendimi i qeverisë serbe do të lehtësojë disa nga masat e marra sot për të luftuar përhapjen e koronës së virusit, duke lejuar funksionimin e tregjeve të mbyllura, parukerisë dhe salloneve të bukurisë si dhe qendrave të fitnesit dhe palestrave.

Të gjitha objektet duhet të kryejnë aktivitetet e tyre duke përdorur pajisje mbrojtëse – maska, doreza, dezinfektues.