Të fundit

Lajmërim nga drejtoria e Shtëpisë së shëndetit “Presheva” në Preshevë

Të gjithë qytetarët që kanë ethe, vështirësi në frymëmarrje, temperaturë, dhimbje koke, duhet të kontaktojnë menjëherë mjekun në qendrat e tyre shëndetësore, të vijnë në CoVID Ambulancën, pranë shtëpisë së shëndetit në Preshevë!

Simptomat e CoVID:

– temperatura
– frymëmarrje e vështirë
– dhimbje muskulare
– dhimbje koke
– humbja e ndjenjës së shijes dhe erës
– dhimbje të fytit
– hundë e mbushur ose rjedhje e hundë e vazhdueshme
– nauze
– diarre

Vendos maskën, mbaje distancën sociale, ruaje veten, ruaji të tjerët