Lajme

Kuvendi i Kosovës voton rezolutën për mbylljen e Kazinove dhe ndalon hapjen e tyre për 10 vitet e ardhshme

Kuvendi i Kosovës ka miratuar rezolutën e nisur nga grupi parlamentar i LDK-së për pezullimin e lojrave të fatit deri në plotësim ndryshimin e ligjit përkatës dhe ndalimin e tyre për një periudhë 10 vjecare.

Me këtë rezolutë u pajtian të gjitha grupet parlamemtare dhe u votua me 74 vota për, asnjë kundër.