Maqedoni

Kushëriri i Hazbi Likës përze Stojanço Angelovin nga një kafeteri e Tetovës!

Sipas dëshmitarëve oklular në një nga kafeteritë e Tetovës ka qen i ulur ish udhëheqësi i branitelave Stojanco Angelov,ndersa kushëriri i Hazbi Likës kur e ka vërejt të njejtin e ka përzëre nga lokali!

Para se te shpërndajmë lajmin,e konktaktuam personin që thuhet se e ka perzëre Angelovin dhe i njejti e konfirmoi informacjonin tonë!