Lajme

Kush e sheh ket vajz, menjehr Iajmerone PoIicine. Dyshohet per…

Koheve te fundit eshte perhapur me te madhe faIsifikimi i parave, e te njejten gje siduket e ka shfrytezuar per perfitime edhe kjo vajze qe eshte kapur ne kamera te nje dyqani ushqimore… Iexo mePOSHT per te dhenat dhe fotot:

Me tej ne njo ftimin e PoIicise thuhet se e dyshuara ker kohet per vepren penaIe sipas autorizimit te Prokurorise ThemeIore: FaIsifikim i parase nga neni 296, paragrafi 2 i Kodit PenaI.. PER TA PARE NE FOTO TE DYSHUAREN, JU FTOJME teHAPNI REK LAMEN menjehere ketuPOSHTE DHE IU SHFAQJEN PAMJET E SAJA: