Lajme

Krytari Arifi video-mesazh urimi për besimtarët musliman

Me fillimin e muajit të shenjtë të Ramazanit, kryetari i komunës së Preshevës, Shqiprim Arifi, ka uruar besimtarët që ky muaj t’u shërbejë për ngritje të vetëdijes për kultivim të të mirës, ndërgjegjshmërisë dhe ndihmës reciproke mes njëri-tjetrit.

Kryetari Arifi në urimin e tij tha se ky muaj është i veçantë për nga muajt tjerë të viti, i cili pos domosdoshmërisë për të agjëruar, dallon pasi gjatë Ramazanit lidhja shpirtërore mes nesh dhe të Madhit Zot është më e fuqishme.

VIDEO