Të fundit

Kryetari i KKSH’s Ragmi Mustafa flet rreth zhvillimeve në Luginë të Preshevës në FaxNews

Kryetari i Këshillit Kombëtar Shqiptar, Ragmi Mustafa flet rreth zhvillimeve në Luginë të Preshevës në FaxNews.

Emërues i përbashkët qoftë i bashkërendimit me Qeverinë e Kosovës dhe të Shqipërisë, qoftë edhe në përfaqësimin politik e të organizimeve të partive politike lokale duhet të jetë “realizimi i të drejtave kolektive të shqiptarëve të Luginës së Preshevës në përputhje të plotë me ambiciet legjitime të tyre” thekson kryetari Mustafa.

Ndiqeni të plotë intervistën.

Burimi: FaxNews