Magazina

Kryeministrja Serbe:’Nuk kerkoj falje! Shqiptaret erdhen ne trevat tona nga Mali! Them te verteten!

Kryeministrja e Serbise, Ana Brnabiq ne nje emision ne TV RTS ka dekIaruar se nuk kerkon fa Ije per dekIaraten e saj qe e ka dhene disa dite me pare se: “qytetaret e Kosoves jane njerez te maIit”. Ajo theksone se

Nuk do te kerkoje faIje per kete de kIarate, sepse sipas saj eshte mese e vertete, shkruan TV RTS, transmeton gazeta ‘lndeksonIine’. Ajo eshte shprehur keshtu fjale per fjale:

“eshte e pamundur te fIasesh me ta. eshte jashte zakonisht e veshtire, dhe eshte deshmuar dhe po thuajse e pamundur per te daIe me keta lloj njerezish, per te negociuar me ta”, ka deklaruar ajo.