Kryesore

Kryeministri Rama jep lajmin e shumëpritur për tekstet shkollore për shqiptarët në Luginës

Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama ka bërë të ditur se do të sigurohen tekste në gjuhën shqipe për shqiptarët në Serbi (Lugin të Preshevës) për arsimin parauniversitar.
Rama ka shkruar se kështu mund të jemi më pranë shqiptarëve të Luginës dhe se arsimi do jetë cilësor.

Postimi i kryeministrit Rama :

“LIBRA SHKOLLORË SHQIP për shqiptarët në Serbi për arsimin parauniversitar.

Shumë më pranë shqiptarëve të Luginës me qëllim ofrimin e arsimit sa më cilësor në gjuhën shqipe”, ka shkruan Rama.