Të fundit

Krasniqi: “Le të provojë Qeveria e Kosovës me lansu tabela të veçanta për Preshevë”

Kanë vazhduar reagimet e shumta pas marrëveshjes së arritur në Bruksel ndërmjet Kosovës dhe Serbisë.

Anëtari i PSD-së, Frashër Krasniqi ka kërkuar që qeveria e Kosovës t’i lëshoj tabelat e veçanta për Preshevë.

“Le t’jau vendosë stickerin dhe le ta shohim a po lejohen në Serbi”, ka shkruar ai

Reagimi i plotë:

Le të provojë Qeveria e Kosovës me lansu tabela të veçanta për Preshevë. Le t’jau vendosë stickerin dhe le ta shohim a po lejohen në Serbi.

Le të kërkon Kosova largimin e forcave policore të Serbisë nga Lugina e Preshevës.

Kështu do ta shohim se sa ka reciprocitet në ketë marrëveshje.