Lajme

Kongresisti Eliot Engel: Tri qëllimet e jetës time janë Amerika, Izraeli dhe shqiptarët

Aktivisti shqiptar në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Harry Bajraktari, ka rrëfyer detaje interesante për kongresistin amerikan Eliot Engel.

Z. Bajraktari thotë se kongresisti Engel e kupton hallet, vuajtje dhe sakrificatë e shqiptarëve dhe ne kemi arritur të krijojmë miqësi me të.

“Kongresisti Engel më ka thënë se tri qëllimet e jetës së tij janë mbrojtja e Amerikës, Izraelit dhe shqiptarëve”, thotë Bajraktari.