Kryesore

Konfirmohet edhe një rast me virus Covid-19 në Bujanoc

Nga shtëpia e shëndetit në Bujanoc, konfimrohet edhe një rast me koronavirus.

Bëhet fjalë për një qytetar 34 vjeç nga Bujanoci, i cili sot në mënegjs u shtrua në Spitalin e Vranjës, ka konfirmuar për “Bujanovacke”, Dr. Lela Jovanović, drejtoreshë e shtëpisë së shëndetit në Bujanoc.

Jozyrtarisht, dyshohet se ai ishte infektuar në Vlasotince, ku qëndroi për shkak të punës.

“Pacienti ka një pasqyrë klinike” – tha Dr.Jovanovic.

Drejtoresha e shtëpisë së shëndetit edhe një herë u bënë apel qytetarëve që të përdorin maska mbrojtëse dhe doreza sepse virusi është ende i pranishëm, gjë që dëshmohet më së miri nga shembulli i Vranjës.

Rasti i sotëm, është i 8 me rradhë i konfirmuar me COVID-19 në Bujanoc, që nga fillimi i pandemisë.