Lajme

Komuna e Bujanocit ka shpallur listën e studentëve që kanë përfituar ndihmë financiare (lista e emrave)

Komuna e Bujanocit ka shpallur listën përfundimtare të studentëve që kanë përfituar ndihmë të njëhershme financiare për vitin akademik 2019/2020 me një buxhet prej 10 miion dinarëve.

Në bazë stastikave të prenzatuar në tabelën listës të drejtën në ndihmë të njëhershme financiare e kanë përfituar 725 studentë të territorit të komunës së Bujanocit që studiojnë nëpër univeristet të ndryshme të vendit dhe rajonit dhe

Lista përfundimtar e shpallur në ueb-faqen zyrtare të komunës së Bujanocit: