Të fundit

Koalicioni LPD-PVD-PDSH-PD ka zgjedhur Nevzad Lutfiu si kryetar i KKSH-së

Nevzad Lutfiu nga Lëvizja e Progresit Demokratik është zgjidhur kryetar i Këshillit Kombëtar Shqiptar.


Në zgjedhjet e kuvendit të elektorëve të KKSH-së, koalicioni i krijuar mes Partisë për Veprim Demokratik, Partisë Demokratike Shqiptare, Lëvizjes së Progresit Demokratik dhe Partisë Demokratike, bashkarisht fituan shumicën e mandateve të këshilltarëve në këtë institucion.

Në seancën e sotme konstituive këshilltarët e LPD-së, PVD-së, PDSH-së dhe PD-së, kanë finalizar marrëveshjen e koalicionit për qeverisje me KKSH-në, duke votuar dhe zgjedhur Nevzad Lutfiu për kryetar të këtij institucioni.