Sporti

Klubi i futbollt për femra në Bujanoc dhe Preshevë shënon fitore në Majdanpek të Serbisë

Klubi i futbollit për femra Bujanoc dhe Preshevë ka shkruar se ka fituar në një trunir sportiv në Majdanpek të Serbisë.

” Pas shtate fitoreve rradhazi pa asnje humbje klubi i futbollit femrave PresheveBujanoc shpallet kampion ne Majdanpek”, thuhet në njoftimin nga ky klub sportiv.