Të fundit

KKSH shpërblen nxënësin Ajan Hajrullahu dhe profesoreshën Zeqavete Selimi

Kryetarit i KKSH-së Nevzad Lutfiu takon nxënesin e suksesshëm të shkollës fillore nga Presheva, Ajan Hajrullahun.

Lutfiu konsideron se nxënësit si Ajani KKSH do të jetë e gatshme ti ndihmojë sepse ata janë amasodorët tanë.

Postimi i plotë i Lutfiut:

Shpërblime për nxënësin Ajan Hajrullahu dhe profesoreshën Zeqavete Selimi

Sot realizova një takim të këndshëm me Ajan Hajrullahun, nxënës i shkollës fillore “Ibrahim Kelmendi” në Preshevë, që këtë vit arriti të fitojë vendin e parë në gara regjionale në lëndën e fizikës dhe kimisë si dhe vendin e dytë në gara republikane në lëndën e kimisë.

Përveç shpërblimeve, për nxënës si Ajani do të jetë në dispozicion vetura dhe shoferi i KKSH kur ka nevojë për pjesmarrje në gara, sepse Ajani dhe nxënësit si ai janë ambasadorët tanë.