Opinione

Kina i futi në kantinë disa milionë muslimanë, tani e gjithë Kina është futur në kantinë!

Teologu i shquar Ajni Sinani, ka kujtuar kur kohëve të fundit Kina kishte futur në kantinë miliona muslimanë, ndërsa thotë ai, tani Kina është futur në kantinë dhe kontrollohen brenda e jashtë vendit.

Për më tepër ka shkruar Sinani në Facebook, se një gjendje e tillë e krijuar pas paraqitjes së virusit ku e gjithë Kina mbetet në kanatinë, mbase vjen si pasojë e mosrespektimit të ligjit të Zotit, duke eksperimentuar.

‘Kështu është kur nuk respektohen ligjet e Zotit qoftë gjatë ushqimit, qoftë gjatë eksperimenteve apo edhe gjatë trajtimit të tjetrit. Kinezët deshën që ta shkruanin një Kuran të ri! Nuk duhet të tejkalohet në padrejtësi. Sepse pason ndëshkimi’, ka shkruar Sinani në Facebook.

https://www.facebook.com/642627617/posts/10157940762667618/?d=n