Lajme

Kaq minuta duhet të prisni në pikën kufitare në Tabanoc

Intensiteti i qarkullimit në rrugët rrugore jashtë qendrave të qyteteve është rritur mëngjesin e sotëm. Në KK “Tabanovc” pritjet për hyrje dhe dalje nga vendi janë rreth 30 minuta, ndërsa në KK “Bogorodica” pritjet për dalje nga vendi janë nga 15 deri në 30 minuta.

Në vendkalimet tjera kufitare nga ana e Maqedonisë nuk ka më ndalime për hyrje dhe dalje nga vendi, njofton LAMM.