LajmeTë fundit

Kaos në Beograd Sulmohen basketbollistët Buduçnostit të Malit të Zi

Në Beograd po mbretëron atmosferë e tensionuar. Bëhet fjalë për ndeshjen e serisë finale të play-off-it ndërmjet ekipit serb të Crvena Zvedës dhe atij malazez, Buduçnosti.
Po sa kanë dalë në parket malazezët, tifozët huliganë serbë i kanë fyer, gjujtur e sharë.

Në një moment, disa tifozë kanë hyrë edhe në terren.

Më pas, basketbollistët e ekipit nga Podgorica janë detyruar të ikin në zhveshtore.

Ata janë quajtur edhe ‘shiptari’. “Vri sni shiptarët”, janë dëgjuar brohorima nga huliganët kriminelë serbë.