KryesoreLajme

Kamarieri shqiptar lajm në mediet botërore, kthen afro gjysmë milioni dollarë që i kishte gjetur

Në Manhatan të New York ka ndodhë një mrekulli, dhe këtë gjest e ka bërë pikërisht Armando Markaj, i cili punon në një nga restaurantet e Manhatan, shkruajnë mediet e huaja, përcjellë Ministria Lajmeve.

Një grua kishte harruar cekun në vlerë afër gjysmë milion dollarë, dhe Markaj përderisa pastronte tavolinën kishte gjetur këtë cek. Sipas Daily News, ai kishte vrapuar që ta arrinte gruan, por ajo tashmë kishte shkuar.

Megjithatë ai ka gjetyr mënyrën se si të gjejë pronaren e këtyre mjeteve, të cilat edhe i janë dorëzuar.