Lajme

Kadri Veseli: PDK e mbështet mocionin për rrëzimin e Albin Kurtit

Lideri i PDK-së, Kadri Veseli tha se Partia e tij është lidere e opozitës.

Ai tha se PDK e mbështet mocionin për rrëzimin e Qeverisë Kurti.

Sipas tij, PDK do t’i nënshtrohen vetëm interesave të qyteterëve.

Ai ka theksuar se qysh nga dita e zgjedhjeve e ka thënë se do të jetë në opozitë për 4 vjet.
Sipas tij, të gjithë që kanë marrē pjesë në zgjedhje për sfidat, pos koronavirusit, raporton Gazeta Blic.
Ai tha se partnerët e koalicionit në vend se të merreshin me koronavirusin, ata filluan luftën ndërmjet vete.
Veseli tha se as qytetarët e as ai nuk është i kënaqur me gjendjen dhe situatën politike.
Kosova dhe qytetarët janë aryset pse jemi në politikë dhe të gjithë duhetvta dijnë këtë”.

Ai tha se provikimi i prishjes së koalicionit po vjen jo nga opozita, por nga partnerët e koalicionit.