Opinione

Jo parcializimit të Luginës…

Presheva, Bujanoci dhe Medvegja, janë si të thuash trinjake, nuk mund të ndahen e as të paricializohen!
Kjo është, si ta ndash njërën nga ëma, do të jenë të vetmuara dy motrat tjera, të cilat gjithmonë do të lotojnë për ndarjen në mes veti, prandaj që të trija këto komuna (trinjake) të futen brenda territorit të Kosovës, ose le të ngelen distrikt i përbashkët.
Kjo mund të vlejë edhe për komunat veriore të Kosovës me shumicë serbe…!

Bilall Maliqi