Lajme

Javën e ardhme pritet të thirret seanca e K.K në Komunës e Preshevës

Pas largimit te keshilltarit Pajtim Rexhepi nga radhet e opozites ,konkretisht nga subjekti i PDSH-es tashme pritet te thirret seanca ne Kuvendin Komunal.

Sipas burime te mbrendshme nga eksponente te subjektit te APN-es ,javen e ardhme pritet te thirret seanca ne K.K ne Presheve.Ndersa ,se cfare do te nderrmiret ne seancen e radhes dhe cfar pika te rendit te dites do te kete gjate zhvillimit te seances,pritet te behet publike diteve ne vijim,transmeton Ministria e Lajmeve.