Lajme

Ja kur do të hapen aeroportet, kafiteritë, çerdhet e fëmijëve në Serbi

Nga 4 maji në Serbi do të lirohen masat, dhe disa nga to sipas datave:

Që nga e hëna, 4 maj, kafeteritë, kafenetë dhe restorantet mund të fillojnë punën, përdorimi i maskave në ambiente të mbyllura dhe distanca sociale në hapësirë të hapura do të jetë e detyrueshme.

4 maji do të lejojë stërvitjet sportive në grupe në natyrë.

Nga 8 maji do të hapet Transporti publik, ndërkombëtar dhe trafiku hekurudhor

Nga 8 maji do të hapen qendrat tregtare

Nga 11 maji do të hapen Kopshtet për fëmijë qëndrim të zgjatur

Nga 18 maji do të hapen aerportet.