BoksSporti

Isufi do të boksojë për titullin botëror kundër Berrio më 16 Prill 2022

Është vendosur gjithçka dhe sigurt

Besojë në përkrahjen tuaj më datë 16.04.2022 ku do të boksojë për titullin botëror në WBF kundër një boksieri me përvojë të madhe siç është Alejandro Berrio.

Ndeshja do të zhvillohet në München të Gjermanisë në Infinity Hotel ( Andreas-Danzer-weg-1-3). Në këtë mbrëmje do të zhvillohen 6 ndeshje boksi me boksier shum të talentuar dhe gjithashtu  do të ketë dhe koncert. Biletat mund ti rezervoni në këtë link  linkhttp://www.petkosbeatandbox.de.