Shqipëri

Ish ministri i Brendshëm Demiraj: Serbia larg duart nga Trepça, mbështesim pa kufi Haradinajn

Ish ministri i Brendshëm Dritan Demiraj ka ndërhyrë në debatin për korrigjimin e kufujve mes Kosovës dhe Serbisë.

Demiraj:
Duke ndjekur si gjithë bashkëkombasit e mi me shqetësim te madh situatën në Kosovë, kam dëshirë që me forcë të gjithë së bashku të themi:

Sërbi larg duart nga Trepça.

Jemi akoma gjallë. Ka ardhur koha ti themi më fortë se kurrë ndal “dhurimit”, vjedhjes dhe uzurpimit të aseteve kombetare që ndodhen brënda tokës amë.

Personalisht falënderoj me zemër dhe i bëj thirrje gjithë bashkëqytetarëve në Kosovë, që të mbështesim pa kufi Kryeministrin Ramush Haradinaj, i cili me shumë kurajo dhe dinjitet po përballet i vetem kohet e fundit me një sfidë aspak të lehtë.