Lajme

Intervistë me msc. Shefat Ademin në kuadër të projektit “Promovimi i letërsisë shqipe”

Sot organizata jo-qeveritare MEL, ka realizuar intervistën e radhës me profesorin e Gjuhës dhe Letërsisë Shqipe, Shefat Ademin.

Shefat Ademi përveç që ushtron profesionin e mësimëdhësit, ai po ashtu është edhe shkrimtarë i mirëfilltë i letërsisë shqipe. 

Në intervistën e realizuar Ademi ka folur për letërsine shqipe në përgjithësi, për shkrimet, botimet e tij letrare.

Realizimi i kësaj intervistë është finansuar dhe mbështetur nga Ministria për të Drejtat e Njeriut dhe Pakicave dhe Dialogut Social të Serbisë