Videos

Interviste me kandidatin per kryetar te KNSh-se, Enver Mehmetin nga PDSH

Portali Ministria e Lajmeve gjate dites se sotme ka realizuar nje interviste me kandidatin per kryetar te Keshillit Nacional Shqiptar per zgjedhjet qe do ta mbahen per udheheqjen e re te ketij institucioni.

Intervista eshte realizuar me kandidatin nga radhet e Partise Demokratike Shqiptare, Enver Mehmeti, si bartes i listes dhe njeherit kandidat per kryetari i Keshillit Nacional Shqiptar.

Realizimin e kesaj interviste e ka bere projekti i fituar nga Ministria e Kultures dhe Informimit ne Serbi

Me poshte mund ta shikoni intervisten e plote me Enver Mehmetin :