Videos

Interviste me kandidatin për kryetar të KKSh-së Ragmi Mustafi

Ministria e Lajmeve ka realizuar nje interviste ne lidhje me zhvillimet e fundit politike dhe zgjedhjet e arshme per Keshillin Nacional Shqiptar qe do te mbahen ne Serbi. Ne kete material ne kemi realizuar nje interviste me kandidatin per kryetar nga radhet e Partise per Veprim Demokratik, Ragmi Mustafi. Kujtojme qe Mustafi eshte edhe kryetar aktual i institucionit ne fjale. Kjo interviste eshte mundesuar nga Ministria e Kultures dhe Informimit ne Serbi.

Me poshte mund ta shikoni material e intervistes :